Selecteer een pagina

Lustrum XIII – SV Amphitryon

Beste Amphitryanen,

Op 30, 31 maart en 1 april 2017 viert SV Amphitryon haar 65 jarig bestaan! 

Het thema van het Lustrum is “Les Cinq Sens d’Amphitryon“. De vijf zintuigen van Amphitryon zullen allen terugkomen in het Lustrum programma. Tijdens deze dagen zullen bier, feesten, netwerken, saamhorigheid en gastronomie centraal staan. Het gehele Lustrum programma zal op het eigen terrein van Amphitryon plaatsvinden, namelijk het grasveld voor de sociëteit.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is van start gegaan dus koop snel een ticket via de link: https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/AF4DDE248A8F/1

Facebook evenement

Meld je ook aan voor de Facebook evenementen pagina en ontvang wekelijks de updates via https://www.facebook.com/events/569399316587326/ .

Graag verwelkomen wij u in groten getale tijdens het weekend van 30, 31 maart en 1 april 2017!

Hotelovernachtingen

Daarnaast is er een mogelijkheid voor (Oud-) Leden om voor een gereduceerd tarief een hotelovernachting te boeken. Onderstaande hotels hebben een aantal kamers geblokt speciaal voor het Lustrum van Amphitryon.
–    NH Maastricht                    n.collard@nh-hotels.com
–    Bastion Hotel Maastricht     groepen@bastionhotels.nl  
–    Novotel Maastricht             H0991-sb@accor.com

 

Belangrijk is dat het code woord; LustrumAmphitryon wordt gebruikt bij de boekingen om gebruik te maken van de door ons gereduceerde kamerprijzen (dit geldt slecht voor 2 persoonskamers en vol=vol).